Annons

Annons

Annons

Svärdsjö

Läsartext
Jimmy är Svärdsjöbornas favorit

En stor mix av glada besökare skapade tillsammans Svärdsjöfesten för sjätte året i rad. Och flera fina utmärkelser delades ut.

Text: 

Detta är en läsartext.

I år röstades Jimmy Linnér fram som Årets Svärdsjöbo.

Bild: Läsarbild

Annons

INSÄNT. Tillbaka på Gruvbacken invid stranden till Svärdsjön bjöd festen den 17 augusti på ett digert program och delar av bygdens föreningar och företag bjöd på aktiviteter för både barn, ungdomar, vuxna och äldre.

Priset Årets Svärdsjöbo har delats ut av Svärdsjö Intresseförening sedan 1991.

I år röstade Svärdsjöborna fram Jimmy Linnér, ordförande i Svärdsjö IF fotboll, för hans stora engagemang för bygdens barn och ungdomar.

Annons

Annons

Jimmy fick ta emot priset av Årets Svärdsjöbo 2018, Sussi Zetterström Janérs.

– Jag är oerhört tacksam och stolt för priset, dock skulle jag inte fått det utan alla våra medlemmar, barn, ungdomar och vuxna som är föreningen och som tillsammans skapar vår verksamhet, säger en glad Jimmy.

Under eftermiddagen delade Svärdsjö Intresseförening även ut priserna Årets Fixare och Årets epa. Årets fixare blev arbetsgruppen för attraktiva trygghetsboenden i Svärdsjö och deras idoga arbete. I samverkan med Fritidsgården utsågs Årets epa-traktor i Svärdsjö där folkets röster föll på Kajsa Carlsson och hennes fina lila epa.

Efter två år av förberedelser och arbete, där många bybor visat stor delaktighet och engagemang, klippte Joakim Storck, kommunstyrelsens ordförande, bandet och därmed formellt invigde Svärdsjöstigen. Detta under tonerna av ”Svärdsjölåten” som framfördes av gruppen Voices.

Svärdsjödagen är en stor folkfest som arrangerats för sjätte gången.

Bild: Läsarbild

Joakim Storck fick äran att inviga Svärdsjöstigen.

Bild: Läsarbild

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan